![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کار
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی
من برای کسی سوالی دارم ممنون میشم راهنماییی کنید دوستی با ویزای تورسیتی اینجا هستن ( ونکور )و همسرشون PR هستن منتها خانم هنوز با ویزای تورسیتیی و Msp هم ندارن نیاز فوری به دکتر دارن ایشون چیکار باید کنن؟ برای Msp میتونن اقدامی کنن؟ ممنون میشم از کمکتون??
2021-08-29 16:38:00 #Canada [کار] پزشکی
من اگر بخوام توسط پزشک خانواده ویزیت حضوری بشم به کجا میتونم مراجعه کنم که این کار سریع انجام بشه؟در واقع نیاز فوری به ویزیت پزشک دارم و نمیخوام تو اورژانس بیمارستان معطل بشم
2021-08-29 20:37:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی
، دکتر گفته روز دو دیت میتونم درخواست سویپ بدم به نظرتون کار درستیه؟ یا وایسم طبیعی بره جلو؟
2021-08-30 10:57:00 #Toronto [کار] پزشکی
میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید میخوام برای مادرم انلاین وقت بگیرم اما در اخر شماره هلث کارت را که وارد میکنم قبول نمیکنه باید چکار کنم
2021-08-30 11:24:00 #Canada [کار] پزشکی
ممنون میشم بمن راهنمایی و کمک کنید من از مونترال مُو کردم به تورنتو برا فمیلی دکتر پسرم باید چیکار کنم؟چطوری دکتر پیدا کنم آیا لیستی از شماره و آدرس پزشکان وجود داره ؟
2021-08-31 08:16:00 #Toronto [باید چیکار کنم] پزشکی
اقا کمک یکی منو راهنماییم کنه اونقدر کار کردم دستم تاول زده پوست دستم سه چهر قسمت اندازه یه نخود کنده شده چکار کنم کرونا هم هست همه چی الودست چیزی هست مناسب تاول
2021-08-31 12:47:00 #Canada [کار] پزشکی
آیا می توان برای بیماری که در ایران هستن از کانادا دارو بخریم و براشون ببریم؟ آیا این کار منع قانونی داره؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-01 20:33:00 #Canada [کانادا] پزشکی
توی کانادا ایا برای بلوغ زودرس دختر کاری انجام میدن؟ و اگه کاری انجام میشه باید به چه دکتری مراجعه کرد؟
2021-09-03 01:03:00 #Canada [دکتری] پزشکی
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal
یه فمیلی داکتر خانوم خوب و با حوصله تو منطقه نورث یورک میشه معرفی کنین؟
2021-05-21 15:59:21 #Montreal
کسی می دونه ویزیت پزشک متخصص در مطب مبلغش چقدره؟ من باید در مطب اورولوژیست ویزیت بشم و هنوز نتیجه تمدید ramq را دریافت نکردم Ramq زنگ زدم میگه باید خودتون پرداخت کنید و بعد که کارت را دریافت کردید تقاضا کنید تا به شما برگشت بدیم ممنونم
2021-09-20 11:02:00 #Montreal
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal
کسی می دونه ویزیت پزشک متخصص در مطب مبلغش چقدره؟ من باید در مطب اورولوژیست ویزیت بشم و هنوز نتیجه تمدید ramq را دریافت نکردم Ramq زنگ زدم میگه باید خودتون پرداخت کنید و بعد که کارت را دریافت کردید تقاضا کنید تا به شما برگشت بدیم ممنونم
2021-09-20 11:02:00 #Montreal
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal
دندانپزشکی در لاوال میشناسید که راضی باشید یا دت دنژ یا وست آیلند ؟ ممنون
2020-11-23 09:48:51 #Montreal پزشکی[دندانپزشکی ] پزشکی[لاوال ] پزشکی[دت دنژ] پزشکی